CX Passion Club

CX PASSIONvzw

 

Ontstaan van de club CX Passion

 

 

 

 

 

 

CX PASSION vzw werd opgericht op 1 januari 2000 met als enig doel de eigenaars van een Citroën CX te helpen om hun wagen op de weg te houden. In tweede instantie proberen we om jonge mensen aan te trekken om zo de toekomst van deze uitzonderlijke wagens te verzekeren. Je hoeft ook geen CX te hebben om lid te worden, er zot van zijn is al reden genoeg.

 

In 2003 hadden we de idee om ook de GS toe te laten in de club, aangezien deze mensen nergens terecht konden in België. Er is niet zoveel belangstelling voor deze sterk ondergewaardeerde wagen, maar wij proberen toch een aantal liefhebbers bij elkaar te brengen.

 

Om onze leden te helpen bij hun taak om de wagen in goeie conditie te houden, hebben we een aantal mensen in de club waar we altijd terecht kunnen met onze technische vragen en waar we ook de nodige onderdelen kunnen vinden.

 

Na 14 jaar werd het hoogtijd om het bestuur te vernieuwen. Wij danken dan ook het vorige bestuur voor de mooie 14 jaar EN het oprichten van de club!

 

Club CX Passion vzw; voor iedereen die de CX een warm hart toedraagt...

Bestuur:

Bij de jaarwisseling van 2013 - 2014 werd een nieuw bestuur samengesteld als volgt:

  • Voorzitter: Paul Vanden Bulcke
  • Secretaris: Arne Deprez
  • Penningmeester/webmaster: Wouter Demuynck

 

Contactgegevens:

cxpassion@outlook.be

 

Lid worden?

 

Je kan lid worden voor slechts 35€/jaar! Een CX/GS(A) hebben is uiteraard niet verplicht, iedereen met een hart voor deze voiture is welkom!

 

Rekeningnummer van de club is:

BE 55 0688 9883 2844

BIC: GKCCBEBB

 

CX Passion vzw

Kronevoordestraat 25

8610 Handzame

 

Copyright © All Rights Reserved