Nieuws

CX PASSIONvzw

 

21 april 2018: Euregiorit Drielandenpunt

 

De Europese commissie heeft 2018 uitgeroepen tot het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Als enthousiaste CX-rijders vinden wij natuurlijk dat onze voitures absoluut tot dit cultureel erfgoed behoren. En om het Europa-gehalte nog wat verder aan te dikken, heeft deze voorjaarsrit op meer dan één manier een grensoverschrijdend karakter: CX-vrienden van de Nederlandse en Duitse CX-clubs alsook van het Belgische Citrosfeer en CX Passion zullen van de partij zijn voor deze fantastische rit die ons door alle drie de landen zal voeren!

 

Wie van wat verder weg komt en na afloop niet meteen terug wil rijden, kan er een overnachting aan vastknopen (we proberen nog met wat suggesties te komen). Daarom is de voorjaarsrit gepland op een zaterdag, zodat het vakantiegevoel op zondag nog even voort kan duren en je eventueel pas in de loop van die dag op je gemak de reis huiswaarts kunt aanvaarden.

 

Startlocatie is het schitterende kasteel Hoensbroek, een van de mooiste en best bewaarde kastelen in Europa, gelegen aan de rand van Heerlen in het Nederlandse Zuid-Limburg en goed bereikbaar vanaf de autoweg. Vanaf 10 uur staan we hier klaar om jullie te ontvangen met koffie en uiteraard een lekker stuk Limburgse vlaai, en kan er ingeschreven worden. Vóór vertrek vanaf een uur of 11 is er gelegenheid een praatje aan te knopen met de citrofielen uit binnen- en buitenland, en elkaars auto’s te bewonderen op de historische binnenplaats van het kasteel waar we, bij wijze van uitzondering, onze dames mogen parkeren.

 

Meer info hier

Grote DS-60-jaar-expositie in AutoWorld was succes!

 

Op 14 juni werd een rit gereden tussen de DS-showroom in Drogenbosch (ten zuiden van de hoofdstad) naar de plek waar de expositie plaats vond: het centraalgelegen Autoworld, waarbij het grote parkeerterrein voor de DS'en gereserveerd werd. Ook Nederlandse DS'en en hun berijders waren aanwezig. De receptie voor de deelnemers aan de rit in het AutoWorld werd door iedereen gesmaakt. hert was een prachtige samenkomst van oude en nieuwe DS'en. Met dank aan Citroën Belux voor de organisatie.

 

40 jaar Citroën CX Le Tréport (FR)

 

Van 6 tot 9 juni werd in het Franse Le Tréport een internationale bijeenkomst gehouden ter ere van de veertigste verjaardag van de CX. Organisatie door de CX Club de France.

 

We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement met een behoorlijke opkomst. Voor herhaling vatbaar!

Ondertussen is ook het 15 jarig bestaan van de club gevierd. Ondanks het slechte weer was het een zeer geslaagde dag, voor herhaling vatbaar?! Dank aan allen die erbij waren, Citroën Belux en CQS Tienen waar we te gast mochten zijn. Foto's op de nieuwe 'foto' pagina.

 

 

Voor het laatste nieuws... volg ons op facebook: www.facebook.com/CXPassion

Copyright © All Rights Reserved