Nieuws

CX PASSIONvzw

 

16th ICCCR 11-14/08/2016 te Middachten, Nederland

 

Halfweg augustus 2016 organiseren onze Noorderburen de 16de International Citroën Car Club Rally. Je kan nu nog voordelig inschrijven. De ambitie is er de grootste en gezelligste ICCCR van te maken. Plaats van gebeuren is het landgoed Middachten, De Steeg in Nederland dus. Ook vrijwilliges kunnen zich nog aanmelden. Voor de laatste info over deze oranje ICCCR kun je op hun website terecht.

 

Tot daar?

Grote DS-60-jaar-expositie in AutoWorld was succes!

 

Op 14 juni werd een rit gereden tussen de DS-showroom in Drogenbosch (ten zuiden van de hoofdstad) naar de plek waar de expositie plaats vond: het centraalgelegen Autoworld, waarbij het grote parkeerterrein voor de DS'en gereserveerd werd. Ook Nederlandse DS'en en hun berijders waren aanwezig. De receptie voor de deelnemers aan de rit in het AutoWorld werd door iedereen gesmaakt. hert was een prachtige samenkomst van oude en nieuwe DS'en. Met dank aan Citroën Belux voor de organisatie.

 

40 jaar Citroën CX Le Tréport (FR)

 

Van 6 tot 9 juni werd in het Franse Le Tréport een internationale bijeenkomst gehouden ter ere van de veertigste verjaardag van de CX. Organisatie door de CX Club de France.

 

We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement met een behoorlijke opkomst. Voor herhaling vatbaar!

Ondertussen is ook het 15 jarig bestaan van de club gevierd. Ondanks het slechte weer was het een zeer geslaagde dag, voor herhaling vatbaar?! Dank aan allen die erbij waren, Citroën Belux en CQS Tienen waar we te gast mochten zijn. Foto's op de nieuwe 'foto' pagina.

 

 

Voor het laatste nieuws... volg ons op facebook: www.facebook.com/CXPassion

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved